Seikkailupuisto Huippu

Tervetuloa yläilmoihin!

Latvukset kutsuvat!

Tule kokemaan vauhdin hurmaa, huimia haasteita ja onnistumisen elämyksiä jopa 18 metrin korkeudessa!

Huipussa seikkaillaan puusta puuhun 4−18 metriä metsänpohjan yläpuolella. Vauhdin hurmasta huolehtivat huimat vaijeriliu’ut, joista pisimmät ovat yli satametrisiä. Seikkailu Huipussa sopii kaikille liikuntaesteettömille eikä vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. Eritasoisilla radoilla jokainen pääsee kohtaamaan haasteita ja kokemaan onnistumisen elämyksiä. Tule ylittämään itsesi!

Olet tervetullut reippailemaan yksin, kaksin tai joukolla! Sinua odottaa seikkailuelämys yläilmoissa Leppävaaran urheilupuistossa Espoossa − vain noin 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Varaa seikkailu

Ohjeita Huippuun tulijalle

Huipun verkkokaupasta voit ostaa lahjaksi unohtumattoman seikkailuelämyksen. Kenet sinä tahdot nostaa yläilmoihin?

Huipun sijainti

Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa, stadionin takana, pururadan kupeessa olevan kallion laella ja sen juurella.

Seikkailupuisto Huipun sijainti Leppävaaran urheilupuistossa

Sisäänkäynnin koordinaatit:

N 60° 13.688 E 24° 47.785

Lähimmät parkkipaikat:

Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli)
Vanha Maantie 15

Parkkipaikoilta on viitoitus seikkailupuistoon.

Tarkemmat yhteystiedot löydät

yhteystiedot-sivulta

Liikenneyhteydet Huippuun

Julkisilla

Leppävaaraan pääsee kätevästi bussilla tai lähijunalla. Sujuvin yhteys löytyy pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reittioppaasta. Anna määränpääksi Leppävaaran urheilupuisto. Matka bussilla Helsingin keskustasta kestää noin 30 minuuttia. Junalla pääsee Helsingin rautatieasemalta Leppävaaran asemalle reilussa kymmenessä minuutissa. Asemalta on noin 15 minuutin kävelymatka Huippuun.

Autolla

Autolla, moottoripyörällä tai mopolla saapuva pääsee lähimmäs Huippua jättämällä ajoneuvonsa joko uimahallin tai Reebok Areenan ja Laurean viereen. Uimahallin parkkipaikan navigaattoriosoite on Veräjäpellonkatu 15 ja Laurean parkkipaikan Vanha Maantie 15. Suosittelemme Vanhan Maantien parkkipaikkaa, sillä siellä on yleensä tilaa, vaikka uimahallilla olisi täyttä.

Polkupyörällä

Pyöräilijät voivat ajaa perille asti. Lihasvoimallla liikkuvien iloksi olemme rakentaneet Seikkailupuisto Huipun sisäänkäynnin viereen pyöräparkin.

Aukioloajat

joka päivä 10-20

Päivän viimeiset seikkailijat pääsevät radoille kaksi tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ryhmille Huippu on avoinna myös sopimuksen mukaan. Tiedustelut: info(at)seikkailupuistohuippu.fi

Koko kauden aukioloajat

Toukokuu (1.5.-31.5.)

ti-pe 15-20
la-su 10-20

Helatorstaina 5.5. avaamme jo klo 10!

Kesä−elokuu

1.6.-23.6.

joka päivä 10-20

juhannusaattona ja juhannuspäivänä suljettu!

26.6.-14.8.

joka päivä 9-21

15.8.-31.8.

joka päivä 10-20

Syyskuu (1.9.-30.9.)

ti−pe 15-20
la-su 10-20

Lokakuu (1.10.-31.10.)

la-su 10-17

Kesälomakauden jälkeen on taas aika kerätä voimat ja puhaltaa tiimiin henki, jolla ylletään yhdessä huippusuorituksiin. Syyskesä ja syksy onkin suosittua aikaa tiimi-, tyky- tai tyhypäivän viettoon. Koska syyskesällä valoa ja lämpöä riittää, saa yhteinen ulkoilupäivä parhaimmillaan tiimin vielä kesälomafiiliksiin.

Seikkailu yläilmoissa voi aiheuttaa äkillisiä naurunpyrskähdyksiä!

Lomafiilis löytyy latvuksista! Seikkailu yläilmoissa voi aiheuttaa äkillisiä naurunpurskahduksia.

Oleskelu metsässä virkistää mieltä

Mikset siis veisi tiimiäsi ulos metsään, tankkaamaan valoa pitkän pimeän talven varalle? Metsässä luonnon vehreys tuottaa silmäniloa, mieli virkistyy, mieliala kohoaa ja stressi hellittää. Parhaassa tapauksessa aurinko vielä lämmittää ja hellii hipiää.

Tutkimusten mukaan jopa pelkästään metsän näkeminen ja lyhyt oleilu metsässä riittää kohentamaan hyvinvointia. Suurimman hyödyn metsäilystä kuitenkin saa yhdistämällä siihen liikunnan − mieluiten sellaisen, jossa kuntoilu käy kuin huomaamatta.

Sujuuko sinulta vaijerilla kävely ilman käsiä?

Kun yläilmoissa liikkuminen ei enää jännitä, voi kokeilla edetä ilman käsiä.

Huippu-urheilussa ei tunneta suorituspaineita

Huipussa tavoitteemme on innostaa kaikkia liikkumaan huvittelun varjolla. Yläilmoissa ei lasketa toistoja, oteta aikaa eikä kilpailla senteistä tai metreistä. Kun keskittyy seuraavaan askeleeseen ja hauskoihin haasteisiin, kaksikin tuntia hurahtaa kuin huomaamatta. Samalla kuluu jopa hampurilaisen verran kaloreja!

Vuoroaan odotellessa voi kannustaa muita omaan huippusuoritukseensa. Huipussa huimilta näyttävät haasteet ovat voitettavissa, jokainen löytää itselleen sopivan vaikeustason eikä kenenkään tarvitse lannistua. Kokemuksesta tiedämme, että tavallinen liikuntaesteetön istumätyöläinen selviytyy radoista. Palkintona on puhdas onnistumisen ilo!

Yhteiset elämykset, toinen toisensa kannustaminen ja itsensä ylittäminen yhdessä ovat omiaan luomaan ja lujittamaan ryhmähenkeä.

Itsensä ylittäminen Huipussa voi olla näin riemullista!

Itsensä ylittäminen on riemukasta!

Reippailu yläilmoissa voimistaa kehoa...

Huippu-urheilu tuntuu kehossa. Yläselän ja keskivartalon lihakset vahvistuvat, ja heilahtelevalla alustalla tasapaino- ja koordinaatiokyky kehittyvät.

”Kiipeilypuistossa seikkaileminen ja kiipeileminen kehittää erityisesti ylävartalon ja käsien lihasvoimaa”, sanoo liikuntatieteen kandidaatti Sami Viksten, joka tuntee Huipun radat läpikotaisin. Hän on toista kesää Huipussa töissä. ”Samalla tasapainoisen asennon ylläpitäminen yläilmoissa rasittaa ja kehittää keskivartalon lihaksistoa”, Sami jatkaa ja muistuttaa, että ylä- ja keskivartalon lihaskunnosta huolehtiminen on erityisen tärkeää istumatyötä tekevälle.

”Fyysisen rasituksen lisäksi seikkaileminen tarjoaa jatkuvasti onnistumisen ja itsensä voittamisen elämyksiä”, Sami lisää. ”Korkealla ja lähekkäin toisiaan kulkevat radat luovat ainutlaatuisen ympäristön ryhmähengen parantamiseen.” Samista Seikkailupuisto Huipun kahdeksan rataa tarjoavat sopivia haasteita aivan kaikille!

Sami kertoo seikkailupuistoliikunnan vaikutuksista lauantain 6.8. Urheiluruudun lähetyksessä.

Huipun lähekkäin sijaitsevat radat ovat omiaan ryhmähengen nostatukseen.

Huipun lähellä toisiaan sijaitsevat radat ovat omiaan ryhmähengen nostatukseen. Koska ääni kantaa toisten seikkailijoiden luo, on mahdollista kannustaa muita.

...ja mieltä

Seikkailu puusta puuhun käy myös aivojumpasta. Tutkimuksen mukaan puissa kiipeily ja tasapainoilu petraa kognitiivisia kykyjä kehittämällä esimerkiksi muistia.

Olemme itse havainneet, että yläilmoissa liikkuminen on kuin mindfulness-harjoitus. Kun mieli keskittyy vain seuraavaan jalansijaan, pää puhdistuu arkisesta hälystä. Huippu-urheilu on siis puusta puuhun -elvytystä parhaimmillaan!

Kun seikkaillessa keskittyy seuraavaan jalansijaan, mieli tyyntyy ja pää puhdistuu turhasta arkihälystä.

Kun keskittyy tekemiseen, arki unohtuu ja lievä korkeuden pelkokin jää taka-alalle.

Maistuisiko herkkuateria Huipussa tai palaveri lounaineen hotellilla?

Seikkailun kruunaa ulkoilma-ateria. Yhteistyökumppanimme Tommi’s Kitchen toimittaa Huippuun suurella sydämellä tehtyjä herkkumenuja. Halutessanne pystytämme teille oman teltan, jolloin sadekaan ei haittaa ruokailua.

Lounaspöytä on katettu telttaan.

Seikkailun päätteeksi maistuu herkullinen lounas teltassa.

Mieli kirkkaana ja seikkailusta voimaantuneena myös palaveri luistaa. Huippu-kokouspakettiin sisältyvät seikkailuelämyksen lisäksi ruokailut ja kokoustila Glo Hotel Sellossa. Huippu-kokouspäivästä voi sopimuksen mukaan tehdä koko- tai puolipäiväisen.

Oletteko jo kokeilleet lakanalentistä tai tiimisolmua?

Hulvattomat ongelmanratkaisutehtävät täydentävät seikkailullista tiimipäivää Huipussa. Kiinnostaisiko lakanalentis, puhallusputkiammunta, pressuralli tai tiimisolmu? Uskotteko, että saatte Aladdinin maton lentämään?

Tiimitehtävien ratkaisemisessa auttaa saumaton yhteispeli, kova kommunikointi ja reipas annos huumoria. Pähkäily- ja seikkailupaketissa riittää ruokailun kera ohjelmaa koko päiväksi. Valittavana on kaksi erilaista tiimitehtäväkokonaisuutta. Tehtävien ohjauksesta vastaa Eventuren tiimivalmentaja.

blogi polttariryhma

Yhteinen seikkailu tuottaa rikastuttavia elämyksiä.

Varaukset ja lisätietoa tiimipäivän järjestämisestä Seikkailupuisto Huipussa

Annamme mielellämme henkilökohtaisesti lisätietoa ja tarjouksen tässä esitellyistä palveluista ja paketeista. Ota yhteyttä osoitteeseen varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi.

Lisätietoa tiimitapahtuman järjestämisestä Huipussa ja Huipun palveluista yrityksille löytyy myös verkkosivultamme:

Seikkailupuisto Huipun alaratojen sisäänkäynti

Tästä alkaa seikkailu! Huipussa radoille noustaan portista rappusia pitkin.

Asiakkaiden kommentteja Huipusta

Facebookissa:

 ”Korkeanpaikankammoiselle oiva seikkailukohde. Jännitys rataosuuden selvittämisestä vei korkeuskammon huishaispois!” Pia Tiainen

”Oltiin muutama päivä sitten Huipulla. Hauskaaaa! Jännittävääää! Kaikki 65+ ylös kiipeilemään. Suosittelen. Myös itselleni.” Helinä Roni

Trip Advisorissa:

”This was a great experience With very polite, helpful, outgoing staff that really makes you feel welcome and important. I`m scared of hights, but even for me this was great fun. Arrived early to avoid standing in line and we had a great time for almost 3,5 hours. We saw very Young kids do this at a fairly high speed and older ladies really taking their time so this is really something everyone can enjoy!!! HIGHLY RECOMMEND THIS!!!” Gyltnes

”I spent couple of hours in Huippu with a bunch of friends. The tracks are well made and versitale so you can choose the level of difficulty yourself. Might have to stand in lines for quite a while though but still worth it.  At first I was a little sceptical if it would only be for kids but I feel like we had more fun then most of the children. We all had a great time and I am definetely going again. 10/10 I would recommend this to everyone.” HrHipsu

Instagramissa:

”Töjde verkligen på mina grenser så höjdrädd jag är. Men jag gjorde det!!! Vi kommer alldeles säkert på nytt - det var roligt.” @sannachristinak

”We won our fears in the adult adventure park up to 18 m high.” @zirde

”Had an awesome time and cool new things you had like the Tarzan jump.” @hileneirene

Tarzan-hyppy on monelle Huippu-kokemuksen huipentuma. Lisätietoa Huipun seikkailuradoista

instagram pinterest twitter

Aukioloajat

joka päivä 10-20

Päivän viimeiset seikkailijat pääsevät radoille kaksi tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ryhmille Huippu on avoinna myös sopimuksen mukaan. Tiedustelut: info(at)seikkailupuistohuippu.fi

Seikkailupuisto Huippu on Kivaa Tekemistä -tähtikohde 2016.

Huipun
verkkokauppa

Etsitkö sopivaa lahjaa huipputyypille? Seikkailu yläilmoissa on mieliinpainuva elämys! Verkkokaupastamme saat Seikkailujen kesä -kausikortteja ja lahjalippuja niin aikuisille kuin lapsillekin.

Osta lahjalippu

Varaa
seikkailu Huipusta

Varaamalla varmistat paikkasi yläilmoissa. Varaamme sinulle kiipeilyvarusteet valmiiksi haluamaasi aikaan.

Varaa seikkailu

Instagram

Huippu
Instagram

[powr-instagram-feed] Seuraa Huippua Instagrammissa
Tämä Internet-sivu käyttää evästeitä
Käytämme evästeitä sivuston palvelun kehittämiseen, sekä verkkomainonnan kohdentamista varten. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käytön.
x