Seikkailupuisto Huippu Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

Seikkailupuisto Huippu Oy
Katajatie 19, 02360 ESPOO

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jari Saarhelo, jari.saarhelo (at) seikkailupuistohuippu.fi, p. 040 528 6053

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja seurantaan. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimin tavoin Seikkailupuisto Huippu Oy:n omaan suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin sekä asiakasviestintään myös sähköisiä välineitä käyttäen.

4. Rekisterin tietosisältö

verkossa tai sähköpostitse varauksen tehneet asiakkaat:
- henkilötiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Laskutusasiakkailta kerätään lisäksi yrityksen laskutukseen tarvittavat tiedot.

nettikaupasta lippuja tilanneet asiakkaat:
- henkilötiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite

uutiskirjeen tilaajat:
- henkilötiedot: nimi, sähköpostiosoite

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään, kun he varaavat seikkailun verkossa tai sähköpostitse, tilaavat uutiskirjeen puistossa tai verkon kautta tai ostavat lippuja nettikaupasta.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Paperilla olevia henkilötietoja säilytetään yrityksen toimipaikassa ja toimistossa kunkin kauden loppuun asti, minkä jälkeen ne tuhotaan. Toimipaikka on lukittu aukioloaikojen ulkopuolella, ja siellä on valvontajärjestelmä. Toimistotilat ovat aina lukossa.

Tietokoneelle talletetun asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnus ja salasana. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Verkkosivuston evästeet

Kun käytät verkkosivustoamme, sivusto saattaa sijoittaa evästeitä tietokoneellesi. Keräämme evästeiden avulla tapahtumatietoa verkkosivuston kehittämistä sekä verkkomainonnan kohdentamista varten. Myös kolmannet osapuolet (Facebook, Google Analytics, Google Adwords ja Google Website Optimiser) voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä ja vastaavia tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustostamme ja käyttää niitä mittauspalvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden vastaanottamisen. Voit kuitenkin kieltäytyä mainosten kohdennukseen tarvittavien tietojen keräämisestä ja käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit myös estää tiettyjen yritysten (esim. Facebook ja Google) mainontatarkoituksiin liittyvät evästeet osoitteessa www.aboutads.info/choices.

 

 

 

 

Facebook LinkedIn YouTube Instagram Pinterest Twitter

Aukioloajat

ti−pe 15−20
la 10−20
su 10−18

Päivän viimeiset seikkailijat pääsevät radoille kaksi tuntia ennen sulkemisaikaa.

Pikku-Huippu Sellossa Viaporintorilla on avoinna 12.8. asti joka päivä klo 12−19 ja 13.8. klo 12−18.

Ryhmille Huippu on avoinna myös sopimuksen mukaan. Tiedustelut: info(at)seikkailupuistohuippu.fi

joka päivä 10-20

Päivän viimeiset seikkailijat pääsevät radoille kaksi tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ryhmille Huippu on avoinna myös sopimuksen mukaan. Tiedustelut: info(at)seikkailupuistohuippu.fi

Seikkailupuisto Huippu on Kivaa Tekemistä -tähtikohde 2017.

Huipun
verkkokauppa

Etsitkö sopivaa lahjaa huipputyypille? Seikkailu yläilmoissa on mieliinpainuva elämys! Verkkokaupastamme saat Seikkailujen kesä -kausikortteja ja lahjalippuja niin aikuisille kuin lapsillekin.

Osta lahjalippu

Varaa
seikkailu Huipusta

Varaamalla varmistat paikkasi yläilmoissa. Varaamme sinulle kiipeilyvarusteet valmiiksi haluamaasi aikaan.

Varaa seikkailu

Tämä Internet-sivu käyttää evästeitä
Käytämme evästeitä sivuston palvelun kehittämiseen, sekä verkkomainonnan kohdentamista varten. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käytön.
x