Seikkailupuisto Huippu Oy tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 JA 24 §

1. Rekisterinpitäjä

Seikkailupuisto Huippu Oy
Katajatie 19, 02360 ESPOO

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jari Saarhelo, jari.saarhelo (at) seikkailupuistohuippu.fi, p. 040 528 6053

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja seurantaan. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimin tavoin Seikkailupuisto Huippu Oy:n omaan suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin sekä asiakasviestintään myös sähköisiä välineitä käyttäen.

4. Rekisterin tietosisältö

verkossa tai sähköpostitse varauksen tehneet asiakkaat:
- henkilötiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Laskutusasiakkailta kerätään lisäksi yrityksen laskutukseen tarvittavat tiedot.

nettikaupasta lippuja tilanneet asiakkaat:
- henkilötiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite

uutiskirjeen tilaajat:
- henkilötiedot: nimi, sähköpostiosoite

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään, kun he varaavat seikkailun verkossa tai sähköpostitse, tilaavat uutiskirjeen puistossa tai verkon kautta tai ostavat lippuja nettikaupasta.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Paperilla olevia henkilötietoja säilytetään yrityksen toimipaikassa ja toimistossa. Toimipaikka on lukittu aukioloaikojen ulkopuolella, ja siellä on valvontajärjestelmä. Toimistotilat ovat aina lukossa.

Tietokoneelle talletetun asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnus ja salasana. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys Seikkailupuisto Huipun viestintään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Voit milloin tahansa peruuttaa Seikkailupuisto Huipun uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla uutiskirjeen alareunan peruutuslinkkiä.

Verkkosivuston evästeet

Kun käytät verkkosivustoamme, sivusto saattaa sijoittaa evästeitä tietokoneellesi. Keräämme evästeiden avulla tapahtumatietoa verkkosivuston kehittämistä sekä verkkomainonnan kohdentamista varten. Myös kolmannet osapuolet (Facebook, Google Analytics, Google Adwords ja Google Website Optimiser) voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä ja vastaavia tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustostamme ja käyttää niitä mittauspalvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden vastaanottamisen. Voit kuitenkin kieltäytyä mainosten kohdennukseen tarvittavien tietojen keräämisestä ja käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit myös estää tiettyjen yritysten (esim. Facebook ja Google) mainontatarkoituksiin liittyvät evästeet osoitteessa www.aboutads.info/choices.

 

 

 

 

Facebook YouTube Instagram
Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2018