Löydä rastit ja ratkaise tehtävät! Kaupunkisuunnistus vie liikunnalliselle kierrokselle Leppävaaran urheilupuistoon.

Pelissä tiimi ratkoo tehtäviä Leppävaaran urheilupuiston maisemissa. Oikeista ratkaisuista saa pisteitä. Järkkää leikkimielinen kisa kaverien tai vaikka työporukan kesken!

device

Matkan varrella on erilaisia tehtäviä. Osan voi selvittää heti paikan päällä, kun tiimisi löytää rastin. Osa vaatii matkan varrelta löytyneiden tiedonmurusten yhdistämistä ja strategista ajattelua. Liian pitkään ei kuitenkaan kannata jäädä pohtimaan, sillä rasteja on paljon ja aikaa vain kaksi tuntia.

MITEN PELIÄ PELATAAN?

Lataa applikaatio kännykkääsi

Download on the App Store Get it on Google Play

Osta lippu joko Huipun kioskilta tai luottokortilla suoraan pelistä. Aloita peli missä vaan Leppävaaran urheilupuistossa

Peli pyörii aina, eli myös kun Huippu on suljettu. Voit pelata juuri silloin kuin haluat.

ENNÄTYKSET

Kenen hallussa on kaikkien aikojen high score? Pelistä näet millaisia tuloksia muut ovat saaneet ja voit verrata niitä oman tiimisi pisteisiin.

Huippu järjestää lomakaudella kisoja, joissa viikon paras tiimi palkitaan. Tiedotamme kisoista Facebookissa.

tiimi 2

TIIMIPÄIVÄT

Haluatko tiimipäivääsi liikunnallisen leikkimielisen kisan? Kaupunkisuunnistus onnistuu muutamalla hengellä tai jopa yli sadan hengen porukalla. Pystymme myös toteuttamaan yrityksen tarpeisiin tuunatun pelin, jossa osa tehtävistä liittyy yrityksen toimintaan. Esimerkiksi koulutuspäivän virkistysosioon.

tai kysy meiltä lisää: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KENELLE PELI SOPII?

Yhden pelitiimin suositeltu koko on 2-4 pelaajaa, joista vähintään kahdella tulee olla Android tai iOS -puhelin, johon on asennettu Roadgames-applikaatio.

Peli sopii kaikenikäisille, eikä se sisällä lapsille sopimatonta sisältöä. Tiimissiä on kuitenkin hyvä olla vähintään yksi aikuinen, sillä etenkin alle 12-vuotiaille tehtävät saattavat olla vaikeita.

Facebook YouTube Instagram