Olette W.I.S.E:n, kansainvälisen tiedustelujärjestön, agentteja. Salainen järjestö Spider Technologies on kehittänyt viruksen, joka on jo ehtinyt tarttua viidennekseen maailman populaatiosta. Teidän tehtävänänne on löytää vastalääke. Aikaa on puolitoista tuntia - ehdittekö pelastaa maailman?

lag 19 800x534

Mikä on lisätyn todellisuuden pakopeli?

Peliporukka saa Huipun kioskilta mukaan tabletin ja salkun. Tabletti johdattaa ryhmää kohteisiin Leppävaaran urheilupuistossa ja paljastaa tietoa, joka ei paljaalla silmällä näy. Pelaajat kohtaavat matkan varrella tehtäviä ja haasteita.

actionpack 4 800x600

Peli ratkeaa yhteistyöllä ja nokkelilla oivalluksilla. Pelin kesto on 2 tuntia.

ENNÄTYKSET

Kenen hallussa on kaikkien aikojen high score? Pelistä näet millaisia tuloksia muut ovat saaneet ja voit verrata niitä oman tiimisi pisteisiin.

Huippu järjestää lomakaudella kisoja, joissa viikon paras tiimi palkitaan. Tiedotamme kisoista Facebookissa.

TIIMIPÄIVÄT

Haluatko tiimipäivääsi leikkimielisen kisan? Mobiilipakopeli onnistuu muutamalla hengellä tai jopa yli sadan hengen porukalla. Pystymme myös toteuttamaan yrityksen tarpeisiin tuunatun pelin, jossa osa tehtävistä liittyy yrityksen toimintaan. Peli sopii esimerkiksi koulutuspäivän virkistysosioon.

tai kysy meiltä lisää: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kenelle peli sopii?

Peliporukkaan tarvitaan 2-6 seikkailumielistä pelaajaa. Suositusikäraja on 12 vuotta. Pelissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä, mutta tehtävät saattavat olla pienille lapsille liian hankalia. Lapsiryhmän mukana tulee olla vähintään yksi aikuinen.

Pelin kesto on 2 tuntia. Pelaajat saavat kaikki pelin tarvikkeet (iPad + pelilaukku) Huipusta.

Facebook YouTube Instagram