seikkailupuisto Huippu järjestää kesällä 2018 neljä seikkailuleiriä lapsille.

Tule mukaan seikkailemaan! Seikkailupuisto Huippu järjestää koulujen kesäloman järjestää koulujen kesäloman aikana neljä lasten päiväleiriä 7−10-vuotiaille.

Huipun seikkailuleireillä harrastetaan monipuolista liikuntaa tietenkään yläilmoissa seikkailua unohtamatta! Liikuntaa harrastaessa pääsemme hyödyntämään Leppävaaran urheilupuiston tarjoamia monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Jokaisena päivänä on myös varattu reilusti aikaa Huipun päätä huimaavilla seikkailuradoilla seikkailemiseen. Ohjelman suunnittelusta vastaavat liikunta-alan ammattilaiset. Leiripäivä alkaa aina klo 10 ja päättyy klo 16.

Hinta: Viiden päivän päiväleiri 250€ / osallistuja, neljän päivän päiväleiri 200 € / osallistuja. Leirimaksu sisältää päivittäin lounaan ja välipalan.

Leirit:

  • Leiri 1:  4.−8.6.2018 ma−pe klo 10−16 (5 päivää)
  • Leiri 2: 11.−15.6.2018 ma−pe klo 10−16 (5 päivää)
  • Leiri 3: 18.−21.6.2018 ma−to klo 10−16 (4 päivää)
  • Leiri 4: 30.7.−3.8.2018 ma−pe klo 10−16 (5 päivää)

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mille leirille lapsesi ensisijaisesti osallistuu ja voiko hän osallistua myös jollekin toiselle, mikäli osallistujia riittää esimerkiksi vain yhteen leiriin.

Ilmoita myös:

  • leiriläisen nimi
  • osoite
  • syntymäaika
  • tieto mahdollisesta erikoisruokavaliosta ja/tai muista huomioon otettavista seikoista (esim. allergiat, lääkitys, sairaudet, erityisen tuen tarve)
  • huoltajan nimi
  • huoltajan puhelinnumero leirin aikana.

HUOMIOITAVAA

Kesäkuun leiriviikot toteutuvat, mikäli niille on 30.4.2018 mennessä ilmoittautunut vähintään 10 leiriläistä. Heinä−elokuun leirin ilmoittautumisaika päättyy 24.6.2018. Kullekin leirille otetaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiriläisillä tulee olla oma voimassaoleva vapaa-ajan vakuutus.

Ennen yläköysiradoille nousemista puetaan kiipeilyvaljaat − Seikkailupuisto Huippu

Ennen latvuksiin nousemista puetaan kiipeilyvaljaat ja kypärät.

Seikkailupuisto Huipun radoilla seikkailija on koko ajan kiinni turvavaijerissa.

Valjaissa oleva liukurulla on yläilmoissa koko ajan kiinni turvavaijerissa. Rullan saa irrotettua vasta, kun seikkailija on palannut maan kamaralle ja tullut radan loppuun. Silloin liukurulla yksinkertaisesti liu’utetaan vaijerin päähän.

Seikkailupuisto Huipussa radat päättyvät loppuliukuun.

Liukuminen on jännää!

Nuori nainen on juuri astunut alas Seikkailupuisto Huipun tarzan-hyppytornista.

Tarzan-hyppy on monelle seikkailupuistokäynnin huippuhetki!

Hanki kohottavat elämyslahjat Seikkailupuisto Huipusta!

Seikkailuelämys Huipussa on lahja, joka ei jää nurkkiin pölyttymään, vaan liikuttaa saajaansa vielä kesälläkin. Saat lahjaliput kesän seikkailuihin niin aikuisille kuin lapsillekin Seikkailupuisto Huipun verkkokaupasta.

Mikset yllättäisi läheisiäsi seikkailupaketilla?

Huipun elämyslahjoja saa nyt myös GLO Hotel Sellosta

Seikkailupuisto Huipun lahjalippuja voi ostaa myös Leppävaaran GLO Hotel Sellosta. Kannattaa kuitenkin huomata, että GLO Hotellissa ei ole myytävänä kausikortteja. Niitä saa ainoastaan Huipun verkkokaupasta.

Näin saat joululahjaliput ajoissa pukinkonttiin

Mikäli teet tilauksesi Huipun verkkokaupassa viimeistään tiistaina 19.12., saamme toimitettua lahjalippusi postin kuljetettavaksi niin, että ne postin mukaan ehtivät perille jouluaatoksi. Sen jälkeen joululahjalippuja voi vielä ostaa GLO Hotel Sellosta. GLO Hotel Sello sulkee ovensa joulutauon ajaksi 22.12. klo 14. ja avautuu jälleen 27.12. klo 9.

Huipussa reippaillaan mäntymetsän latvuksissa

Seikkailupuisto Huipun lahjalipulla nostat lahjan saajan aurinkoisen mäntymetsän latvuksiin 4−18 metrin korkeuteen. Sinne rakennetuilla radoilla astellaan huojuvilla silloilla, ryömitään tunneleissa, tasapainoillaan vaijerilla, liu’utaan skeittilaudalla ja edetään hämähäkkimiehenä tai -naisena erilaisissa verkoissa.

Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa noin 500 metrin päässä Leppävaaran uimahallista. Huipun seikkailuradat on rakennettu kallion laelle ja sen kupeeseen. Kallion päällä olevissa puissa seikkailija nousee arjen yläpuolelle. Ratojen korkeus ja näköalat takaavat kutkuttavan seikkailuelämyksen. Vauhdin hurmasta huolehtivat huimat vaijeriliu’ut, joista pisimmät ovat yli satametrisiä. Monelle Tarzan-hyppy on Huippu-päivän ehdoton kohokohta.

Vaikeustasoja radoilla on neljä. Niin esikoululaiset, perheenäidit ja -isät kuin huimapäiset nuorukaisetkin pääsevät kohtaamaan haasteita, koettelemaan taitojaan ja ylittämään itsensä. Huipussa seikkailu sopii kaikille liikuntaesteettömille eikä vaadi kiipeilykokemusta tai huippukuntoa.

Hurvittelu yläilmoissa kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja varsinkin selän ja keskivartalon lihaksistoa. Se on hyvää vastapainoa tietokoneella istumiselle. Ja mikä parasta, hauskanpidon lomassa treeni sujuu ihan huomaamatta. Olemme myös huomanneet, että yläilmoissa arki jää taakse. Mieli kevenee ja pää puhdistuu turhasta hälystä, kun keskittyy käsillä oleviin haasteisiin. Seikkailu on siis mindfulnessia ehkä hauskimmillaan!

Kaksi naista tasanteella nauravat makeasti Seikkailupuisto Huipun radalla.

Seikkailu yläilmoissa on vakava laji!

Saat Huippu-elämykset vaivattomasti verkkokaupasta

Seikkailupuisto Huipun verkkokauppa on tulvillaan makoisia kesäauringon kypsyttämiä seikkailuja. Poimi omasi itselle tai lahjaksi! 

Lähetämme liput haluamaasi osoitteeseen. Säästät aikaa, vältät ruuhkan kaupoissa ja posti vie lahjasi perille lahjan saajalle osoitetun kirjeen kera. Lähetämme lippuja kerran, joulun alla kahdesti viikossa, joten lippujen toimitusaika on noin 2−8 arkipäivää postin kulusta riippuen.

Seikkailupäivä Huipussa on kesän kohokohta. Anna lahjaksi elämys, jota ei voi kokea ruudun ääressä!

 

Seikkailujen kesä -kausikortti 99 € (72€ alle 120−140-senttiset, 49 € 100−120-senttiset)

Seikkaile rajoituksetta Seikkailupuisto Huipussa
toukokuusta lokakuun loppuun
MYYTÄVÄNÄ VAIN VERKKOKAUPASSA!

 kausilippu 2018 lapsi pienempi

Seikkailupäivä Huipussa 25 € (18 € 120−40-senttiset, 12 € 100−120-senttiset)

on kesän kohokohta, joka muistetaan.

Kenelle seikkailu Huipussa sopii?

Seikkailupuisto Huipun radat on mitoitettu vähintään satasenttisille seikkailijoille. Vaativimmilla radoilla vaaditaan vähintään 140 sentin pituutta. Seikkailu Huipussa ei vaadi kiipeilykokemusta eikä huippukuntoa, vaan sopii kaikille liikuntaesteettömille. Tahdomme innostaa kaikkia liikkumaan ja tarjota voimauttavia onnistumisen elämyksiä.

Raskaana olevien on paras pysytellä maankamaralla lapsen syntymään asti. Alle 13-vuotiaat tarvitsevat seurakseen aikuisen valvojan. (Lisää Huipussa seikkailemisesta ja alaikäisistä seikkailijoista.)

Seikkailupuisto Huipun turvajärjestelmä on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen. Kuvassa 6-vuotias poika siirtää köysirullaa radalla.

Huipun turvajärjestelmä on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen. Liukurulla seuraa vaivattomasti seikkailijan mukana. Se kiinnitetään turvavaijeriin ennen radoille nousemista, ja sen saa turvavaijerista irti vasta, kun seikkailija on taas laskeutunut maan pinnalle.

Asiakaskommentteja Facebookista:

Aivan huippu päivä! Kolmen lapsen kanssa yläilmoissa äitienpäivän kunniaksi. Ystävällinen ja osaava henkilökunta! Opastus alkuun perusteellinen! Suosittelen lämpimästi ja varmasti tullaan uudestaan!” −Paula Ujala-Neuvonen

Turvallisin mielin voi päästää pienet korkeuksiin. Eilenkin oli pari vaikeaa ongelmakohtaa, niin aivan ihana tyttö kiipesi samantien auttamaan hellästi ja rohkaisevasti. Kiitos taas kerran <3 Keksittiin antaa kausiliput lastenlapsille joululahjaksi, nyt niistä on ollut iloa koko kesälle, ja vielä jatkuu ” −Paula Kantis

”Voitin liput Ig kilpailusta. Eilen sitten testattiin radat siskon kanssa ja kaksi erittäin tyytyväistä kiipeilijää lähti illalla hymyssä suin pois! Suosittelen ja varmasti tullaan uudestaan!:)” −Fia Eveliina Niemelä

”Mahtavaa asiakaspalvelua ja kivaa seikkailua koko perheelle. Ja kukkaistutukset niin kaunista katseltavaa. Voisin tulla taas uudestaan, vaikka jo kaksi kertaa käynyt tänä suvena.” −Kirsi Kauppinen

”Asiakaspalvelu on aivan huippua! 9 v tytär totesi seikkailun jälkeen: ’Tämä oli mun elämäni paras päivä.’” −Lilli Ritvos-Jokela

Nuori nainen liitää tarzan-hypyssä ”liaanilla” puusta puuhun.

 

 

 

 

Huipun pimeessä seikkailussa pääsee liukumaan halki öisen metsän.

Huipun pimee seikkailu

Uskallatko nousta latvuksiin pimeässä otsalampun ja lyhtyjen valossa? Miltä tuntuu kiitää pimeän metsän halki vaijeriliu’un kyydissä? Tule kokemaan erilainen seikkailuelämys Huipussa!  

Milloin?

Lauantaina 14.10. ja koulujen syyslomaviikolla perjantaina 20.10. ja lauantaina 21.10. seikkailunhaluiset pääsevät auringonlaskun jälkeen nousemaan Leppävaaran latvuksiin.

Huipun pimee seikkailu alkaa klo 18 ja jatkuu klo 21:een. Lipunmyynti suljetaan klo 19.

Ikäraja ja hinta

Pimeen seikkailun alaikäraja on 13 vuotta. Pääsylippu maksaa 25 €. Voit tuoda mukaan oman otsalampun tai vuokrata sellaisen lipunmyynnistä. Lampun vuokra on 4 €.

Varaukset

Paikkoja on rajoitettu määrä. Mutta voit varata paikkasi etukäteen osoitteesta varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä seikkailijoiden lukumäärä.

Varausehdot ja säävaraus

Varauksia voi tehdä vielä tapahtumapäivänä klo 12:een asti. Saavuthan ajoissa. Varaukset ovat voimassa klo 18:aan. Sen jälkeen myymme lippuja puistoon tulijoille saapumisjärjestyksessä. Jos myrskyää tai ukkostaa tai varauksia ei tule tarpeeksi, pimee seikkailu joudutaan peruuttamaan tai siirtämään. Pyrimme ilmoittamaan varanneille peruuntumisesta viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkamista.

seikkailijoita nousemassa köysitikkaita pitkin radalle Huipun pimeessä seikkailussa.

Seikkailupuisto Huipun ensimmäinen pimee seikkailu järjestettiin syyskuussa 2016.

Seikkailupuisto Huipun alaratoja lyhtyjen valossa pimeen seikkailun iltana

Seikkailuratoja lyhtyjen valossa.  

vaijeriliuku kuutamossa Seikkailupuisto Huipun pimeen seikkailun iltana

Vaijeriliukua kuutamossa.

Vaijeriliuku pimeässä Seikkailupuisto Huipussa

 

Jonoa tarzan-hypyn torniin johtavilla koysitikkailla Seikkailupuisto Huipussa.

Huipun ensimmäisessä pimeessä seikkailussa Tarzan-hypyn torniin johtaville tikkaille kertyi jonoa.

Tarzan swing at Treetop Adventure Huippu in the dark, lightpath of a headlamp in the air.

Tahtoisitko sinäkin heilahtaa ”liaanilla” metsän halki kuin Tarzan − pimeässä? Tule piirtämään oma valojuovasi iltataivaalle!

 

 

Seikkailupuisto Huippu järjestää seikkailukisa Huippu-mittelön lauantaina 16.9.2017.Huippu-mittelö − leikkiä latvuksissa

HUOM! Tapahtuma on valitettavasti peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lauantaina 16.9. Seikkailupuisto Huippu järjestää leikkimielisen seikkailukisan, johon voivat osallistua kaikki 13 vuotta täyttäneet.

Huippu-mittelössä pääset kokeilemaan erilaisia epätavallisia lajeja, joita ei tavallisen latvusseikkailun aikana voi harrastaa. Haluaisitko esimerkiksi kokeilla vaijeriliu’un nousemista väärinpäin − alhaalta ylös tai testata, kuinka frisbeen heitto onnistuu vaijerissa roikkuen?

Huippu-mittelössä pääosassa on hauskanpito, ei tiukka kilpailu. Luvassa on rento, liikunnallinen ilta latvuksissa ja hienoja palkintoja esimerkiksi Vermon raviradalta, ravintola GLO Grill Kitcheniltä ja ihonhoitoa ja lihashuoltoa tarjoavalta Hyvinvointi Sulolta!

Tule mukaan leikkimään latvuksissa!

Milloin?

lauantaina 16.9. klo 15−17.

Hinta

30 € /osallistuja (sisältää sisäänpääsyn Huippuun, kisan ohjelman ja ohjaajien palvelut kisan aikana)

Kisan jälkeen voi jäädä radoille vapaasti seikkailemaan Huipun sulkemisaikaan asti.

Huom! Kilpailijoita ei ole erikseen vakuutettu Huipun puolesta. Jokainen on vastuussa omasta tapaturmavakuutuksestaan.

Ikäraja

13 vuotta

Varaukset

Paikkoja on rajoitettu määrä. Varaa siis paikkasi etukäteen viimeistään maanantaina 11.9. osoitteesta varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi, ja puhelinnumerosi.

Viime hetken paikkoja ja peruutuspaikkoja voi kysyä myös määräajan jälkeen. Tiedotamme paikkatilanteesta myös tapahtuman Facebook-sivulla.

Varausehdot

Kisa järjestetään vain, jos ennakkoilmoittautuneita on tarpeeksi. Tiedotamme ilmoittautuneille tiistaina 12.9. mikäli tapahtuma peruuntuu.

Osallistumismaksu maksetaan Huipun lipunmyynnissä ennen kisan alkua. Saavuthan paikalle viimeistään klo 14.45. jotta pääsemme aloittamaan ajoissa.

Säävaraus

Jos myrskyää tai ukkostaa Huippu-mittelö joudutaan peruuttamaan tai siirtämään. Pyrimme ilmoittamaan varanneille peruuntumisesta viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkamista. Tiedotamme siitä myös tapahtuman Facebook-sivulla.

Elokussa Seikkailupuisto Huipussa tasapainoillaan parisuhteessa. Parisuhteellisten seikkailuilta torstaina 17.8.

LISÄYS TAPAHTUMAKALENTERIIN: Tapahtuman saaman suuren suosion vuoksi parisuhteessa tasapainoillaan myös perjantaina 25.8.!

Tasapainoilua parisuhteessa

Seikkailupuisto Huippu järjestää elokuussa jälleen suuren suosion saaneen parisuhteellisten seikkailuillan.

Jokainen parisuhteessa elävä tietää, että parisuhteessa tasapainoillaan alati esimerkiksi omien ja toisen toiveiden välillä. Nyt pääsette haastamaan tasapainonne ihan konkreettisesti.

Olemme laatineet joukon harjoituksia, jotka koettelevat ja vahvistavat keskeisiä parisuhdetaitoja: keskinäistä viestintää, luottamusta ja tasapainoa − tietenkin rennosti hauskanpidon merkeissä.

Huippu toivottaa kaikenlaiset pariskunnat tervetulleiksi ikään tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta!

Yhteinen seikkailu piristää arkea.

Tasapainoilua parisuhteessa

Aika: to 17.8. ja pe 25.8.klo 17−20

Hinta: 70 € / pari

(sisältää sisäänpääsyn kahdelle Seikkailupuisto Huippuun ja ohjatun ohjelman)

Varaukset

Varaa paikkasi viimeistään maanantaina 14.8. osoitteesta varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Paikkoja on rajoitettu määrä. Viime hetken paikkoja ja peruutuspaikkoja voi kysyä myös määräajan jälkeen. Tiedotamme paikkatilanteesta myös tapahtumien Facebook sivuilla.

Torstain 17.8. tasapainoilua parisuhteessa -tapahtuman Facebook-sivu

Perjantain 25.8. Tasapainoilua parisuhteessa -tapahtuman Facebook-sivu

Varausehdot

Osallistumismaksu maksetaan Huipun lipunmyynnissä ennen tapahtuman alkua. Saavuthan paikalle viimeistään klo 16.45. jotta pääsemme aloittamaan ajoissa.

Tasapainoilua parisuhteessa toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi. Jos tapahtuma peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitamme siitä tiistaina 15.8.

Säävaraus

Jos ukkostaa tai tuuli yltyy liian navakaksi, joudumme siirtämään tapahtuman toiseen ajankohtaan. Pyrimme tiedottamaan siitä viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkua. Ilmoitamme siitä myös Tasapainoilua parisuhteessa -tapahtuman Facebook-sivulla.

Sinkkuseikkailua Seikkailupuisto Huipussa 24.8.

Sinkkuseikkailu Huipussa

Seikkailupuisto Huippu järjestää torstaina 24.8. sinkkutapahtuman!

Tunnelmaan päästään ohjatulla alkulämmittelyllä, jonka aikana eteen tulee hupaisia haasteita. Sen jälkeen noustaan joukolla latvuksiin. Jos kaipaat mukavaa ja reipashenkistä seuraa, joka viihtyy korkeuksissa, tartu tilaisuuteen!

Luvassa on vauhdikas ja seikkailujen täyteinen ilta!

Huipun sinkkuseikkailu

Aika: to 24.8. klo 17−20

Hinta: 30 € / henkilö

(sisältää Seikkailupuisto Huipun sisäänpääsymaksun ja alkulämmittelyohjelman)

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi viimeistään maanantaina 21.8. osoitteesta varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Paikkoja on rajoitettu määrä. Viime hetken paikkoja ja peruutuspaikkoja voi kysyä myös määräajan jälkeen. Tiedotamme paikkatilanteesta myös sinkkutapahtuman Facebook-sivulla.

Varausehdot

Osallistumismaksu maksetaan Huipun lipunmyynnissä ennen tapahtuman alkua. Saavuthan paikalle viimeistään klo 16.45. jotta pääsemme aloittamaan ajoissa.

Sinkkuseikkailu toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi. Jos tapahtuma peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitamme siitä tiistaina 22.8.

Säävaraus

Jos ukkostaa tai tuuli yltyy liian navakaksi, joudumme siirtämään tapahtuman toiseen ajankohtaan. Pyrimme tiedottamaan siitä viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkua myös sinkkutapahtuman Facebook-sivulla.

Seikkailupuisto Huipussa voi liukua rinnakkain vaikka kilpaa, jos siltä tuntuu.

Yhteisliuku Huipun yläradoilla. Osutteko maahan yhtä aikaa?

Facebook YouTube Instagram
Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2018

Tämä Internet-sivu käyttää evästeitä

Käytämme evästeitä sivuston palvelun kehittämiseen, sekä verkkomainonnan kohdentamista varten. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käytön.