Huipun lippujen hinnat kaudella 2023

Seikkailu köysiradoilla (alaikäraja 7 v)  

28 €

Seikkailu köysiradoilla(1-6v)

vain Taaperolipulla

Verkkoseikkailu (alaikäraja 1 v)

15 €

Seikkailuminigolf (aikuiset ja yli 12 v)

11 €

Seikkailuminigolf (alle 12 v)

7 €

Pakopeli ulkoilmassa / pelaaja (min 3 pelaajaa)

25 €

Hanskat

4 €

Seikkailupäivä

35 €

Taaperopäivä

20 €

Maan päällä pysyvä valvoja

0 €

Tietoa lipuista: Komboliput

Seikkailupäivälippu sisältää Huipun yläköysiradoilla seikkailun pituusrajojen puitteissa, verkkoseikkailun, seikkailuminigolfin ja lisätyn todellisuuden pakopelit. Lipulla voi myös maksaa yhden henkilön sisäänpääsyn pakohuoneeseen ulkoilmassa, mutta huoneen saatavuus tulee varmistaa etukäteen varaamalla. Seikkailupäivälipun alaikäraja on 7 vuotta.

Taaperopäivälippu on yhteispäivälippu aikuiselle ja alle 7-vuotiaalle lapselle. Taaperolipulla pääsee Huipun yläköysiradoille pituusrajojen puitteissa, pikku Huippuun, verkkoseikkailuun, megaliukuun ja seikkailuminigolfiin. Useimmat aktiviteetit edellyttävät, että aikuinen on lapsen mukana aktiviteetissa.

Seikkailupäivälippu ja taaperopäivälippu ovat voimassa saapumisesta puiston sulkemisaikaan asti. Alueelta voi välillä poistua. 

Radoilla liikuttaessa kengät ja hanskat ovat pakolliset. Voit tuoda omat käsineet mukanasi tai ostaa puistosta hintaan 4 euroa / pari.

13-vuotta täyttäneet saavat seikkailla Huipun yläköysiradoilla omin päin, mutta alle 18-vuotiaiden on lipunmyynnissä esitettävä huoltajan kirjallinen suostumus.

Opiskelija-alennuksen saaminen edellyttää voimassaolevan opiskelijakortin esittämistä Huipun lipunmyynnissä.

Tietoa lipuista: Köysiseikkailu

Köysiseikkailulippu sisältää Huipun radoilla seikkailun pituusrajojen puitteissa, alkuopastuksen sekä kiipeilyvarusteet (valjaat+kypärän). Köysiseikkailuun kannattaa varata aikaa 2-3 tuntia. Lippu oikeuttaa käyttämään puiston ratoja puiston aukioloaikana. Alueelta ei saa poistua varusteiden kanssa kesken seikkailun. Lipun voimassaolo päättyy, kun varusteet on luovutettu. Köysiseikkailun alaikäraja on 7 vuotta.

Huipun alueelle sisäänpääsy on ilmainen.

Radoilla liikuttaessa kengät ja hanskat ovat pakolliset. Voit tuoda omat käsineet mukanasi tai ostaa puistosta.

13-vuotta täyttäneet saavat seikkailla Huipun yläköysiradoilla omin päin, mutta alle 18-vuotiaiden on lipunmyynnissä esitettävä huoltajan kirjallinen suostumus.

Opiskelija-alennuksen saaminen edellyttää voimassaolevan opiskelijakortin esittämistä Huipun lipunmyynnissä.

Tietoa lipuista: Seikkailuminigolf

Seikkailuminigolflippu sisältää kierroksen seikkailuminigolfia Huipun radalla, mailan, pallon ja tuloskortin. Alle 5-vuotiaat pääsevät pelaamaan ilmaiseksi seikkailuminigolfia pelaavien aikuisten mukana.

Tietoa lipuista: Pakopelit

Pakopelilippu sisältää pakopelin yhdelle henkilölle seikkailupuisto Huipussa. Lipulla pääsee pelaamaan joko pakohuoneen ulkoilmassa tai lisätyn todellisuuden pakopelin. Huomaathan että pakohuone ulkoilmassa tulee aina varata etukäteen. Molemmissa pelityypeissä minimipelaajamäärä on kolme henkilöä.

 

Maksutavat

 • pankki- ja luottokortit: VISA, VISA electron, V Pay, Mastercard, Maestro
 • käteinen
 • MobilePay
 • korttimaksu etukäteen verkossa Huipun varausjärjestelmän kautta
 • Smartum Liikuntaseteli sekä Liikunta- ja kulttuuriseteli
 • Smartum Mobiilimaksu
 • EPassi
 • Eazybreak
 • Edenred Mobiilimaksu
 • Gift4You-lahjakortti ”Toiminta- ja seikkailuelämys kahdelle”
 • Elämyslahjat-lahjakortti

Koronaepidemian vuoksi suosittelemme lähimaksua tai etukäteismaksua.

Pyydä tarjous

Suunnitteletko yrityksellenne tai yhteisöllenne virkistyspäivää tai TYKY/TYHY-päiviä? Nostata, elvytä ja rakenna ryhmähenkeä, palkitse henkilökuntaasi tai kannusta tiimisi huippusuoritukseen. Huipussa voi järjestää vähän erilaisen tiimi-, virkistys-, tyhy- tai tyky-päivän tai tuulettaa aivoja ennen kokousta tai seminaaria. Ruokailujen ja muiden aktiviteettien kera voimme yhdessä rakentaa jopa koko päivän kestävän työhyvinvointikokonaisuuden.

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa