Pakohuoneen ei ole pakko sijaita tunkkaisessa kellarissa. Tule tuulettamaan älynnystyröitäsi ulkoilmassa!

KADONNUT RUNONLAULAJA

Albert Suominen katosi vuonna 1926. Häneltä jäi Leppävaaraan pieni varastovaja. Nyt espoolainen seikkailupuistoyrittäjä aikoo raivata vajan uuden valtavan kiipeilytornin tieltä. Puskutraktorit aloittavat tunnin kuluttua. Ehdittekö saada selville, mihin Suominen katosi?

moekki large

MUSTAPARRAN AARRE

Mikael Wirtanen palasi 1600-luvulla kotimaahan mukanaan kuusi salaperäistä arkkua. Vuosisatoja kadoksissa olleet arkut löytyivät hiljattain Leppävaarasta.  Pitkä muukalainen, jolla on silmälappu ja puujalka, on tulossa vaatimaan arkkuja itselleen. Ehdittekö avata ne sitä ennen?

MIKÄ ON ULKOILMAPAKOPELI?

betonimylly 1 large

Ulkoilmapakopelissä tavoitteena on ratkaista pelin pulmat 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Peli voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. 

KENELLE PAKOPELIT SOPIVAT?

Pelit soveltuvat 2-6 pelaajalle. Isommalle ryhmälle pelaajamääriä voidaan kasvattaa 8-10 pelaajaan asti pelistä riippuen.

Jokaiselle pelille on ikäsuositus. Suositeltu vähimmäisikä vaihtelee pelistä riippuen 8-12 vuoden välillä. Nuoremmat lapset pärjäävät hyvin porukan mukana, mutta osa tehtävistä voi olla heille liian hankalia. Huipun peleissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä.

Pelit voidaan soveltaa liikuntarajoitteisille. 

PELIN VARAAMINEN

Pakopelit ovat tarjolla ainoastaan ennakkoon varanneille. Pakopeli tulee varata viimeistään vuorokautta ennen sen ajankohtaa. 

varaa pakopeli

Pakopeli sopii myös tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi. Kysy lisää:  varaukset (at) seikkailupuistohuippu.fi

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu