Tule tuulettamaan älynnystyröitäsi ulkoilmassa! Huipun uudet pakopelit tarjoavat hauskoja pulmia pähkäiltäväksi.

KADONNUT RUNONLAULAJA

Albert Suominen katosi vuonna 1926. Häneltä jäi Leppävaaraan pieni varastovaja. Nyt espoolainen seikkailupuistoyrittäjä aikoo raivata vajan uuden valtavan kiipeilytornin tieltä. Puskutraktorit aloittavat tunnin kuluttua. Ehdittekö saada selville, mihin Suominen katosi?

Lue lisää

Kesto: 1,5 h sisältäen alkuohjeet, varsinaisen pelin ja pelin purun.

Pelaajamäärä: 2-6 henkeä

Suositusikäraja: 12 vuotta.

Peli on sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille.

MUSTAPARRAN AARRE

Mikael Wirtanen palasi 1600-luvulla kotimaahan mukanaan kuusi salaperäistä arkkua. Vuosisatoja kadoksissa olleet arkut löytyivät hiljattain Leppävaarasta.  Pitkä muukalainen, jolla on silmälappu ja puujalka, on tulossa vaatimaan arkkuja itselleen. Ehdittekö avata ne sitä ennen?

Lue lisää

Kesto: 1,5 h sisältäen alkuohjeet, varsinaisen pelin ja pelin purun.

Pelaajamäärä: 2-8 henkeä.

Suositusikäraja: 10 vuotta.

Peli on sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille.

Kivaa Tekemistä testasi Mustaparran Aarteen

"Oppia ikä kaikki. Tykkäsimme kokemuksesta ja nautimme erityisesti siitä, että pakopeliä sai pelata ulkoilmassa – silti suojassa sateelta."

"Huipun pakopeleissä on hyvää se, että ne on sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille ja sijaitsevat tasamaalla erillään kiipeilypuiston vipinästä."

"Pakopeli sopii mainiosti myös työpaikan tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi, samoin lasten synttäreille."

Lue koko testiraportti

PAKOPELIT ULKOILMASSA

Ulkoilmapakopeli on luonnossa tapahtuva pakopeli, jossa tavoitteena on ratkaista pelin aikana kohdatut pulmat ja arvoitukset 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. 

Peli voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna.

Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. 

KENELLE PAKOPELIT SOPIVAT?

Pelit soveltuvat 2-6 pelaajalle. Isommalle ryhmälle pelaajamääriä voidaan kasvattaa 8-10 pelaajaan asti pelistä riippuen.

Jokaiselle pelille on ikäsuositus. Suositeltu vähimmäisikä vaihtelee pelistä riippuen 8-12 vuoden välillä. Nuoremmat lapset pärjäävät hyvin porukan mukana, mutta osa tehtävistä voi olla heille liian hankalia. Huipun peleissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä.

Pelit voidaan soveltaa liikuntarajoitteisille. 

PELIN VARAAMINEN

Pakopelit ovat tarjolla ainoastaan ennakkoon varanneille. Pakopeli tulee varata viimeistään vuorokautta ennen sen ajankohtaa. 

varaa pakopeli

Pakopeli sopii myös tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi. Kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2018