Ratkaise pelin pulmat 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Nauti oivalluksen ilosta ja yhteisestä tekemisestä raikkaassa ulkoilmassa ja auringopaisteessa!

Pelit voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. 

PAKOPELIT

Kadonnut runonlaulaja

Kadonnut runonlaulaja

Pakohuone ulkoilmassa

Albert Suominen katosi vuonna 1926. Häneltä jäi Leppävaaraan pieni varastovaja. Nyt espoolainen seikkailupuistoyrittäjä aikoo raivata vajan uuden valtavan kiipeilytornin tieltä. Puskutraktorit aloittavat tunnin kuluttua. Ehdittekö saada selville, mihin Suominen katosi?

 

 

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Mustaparran aarre

Pakohuone ulkoilmassa

Mikael Wirtanen palasi 1600-luvulla kotimaahan mukanaan kuusi salaperäistä arkkua. Vuosisatoja kadoksissa olleet arkut löytyivät hiljattain Leppävaarasta. Pitkä muukalainen, jolla on silmälappu ja puujalka, on tulossa vaatimaan arkkuja itselleen. Ehdittekö avata ne sitä ennen?

 

 

Kivaa tekemistä testiraportti

"Huipun pakopeleissä on hyvää se, että ne on sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille ja sijaitsevat tasamaalla erillään kiipeilypuiston vipinästä."

Kivan tekemisen tiimi kävi testaamassa Mustaparran Aarteen. Kivaa tekemistä on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle.

Testiraportti: Mustaparran aarre

"Pakopeli sopii mainiosti myös työpaikan tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi, samoin lasten synttäreille."

TIETOA PAKOPELEISTÄ

Pakohuone ulkoilmassa sisältää erilaisia tehtäviä tiimin ratkaistaviksi. Osa tehtävistä vaatii päättelyä, osa näppäryyttä ja osa tarkkoja hoksottimia. Tehtävät ratkaistaan oikeassa reaaliodellisuudessa. Oivalluksen ansiosta saattaa laatikko aueta tai löytyä uusi vihje. 

Suositusalaikäraja peleissä on 12 vuotta. Peleissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä, mutta tehtävät ovat liian vaikeita alle 12-vuotiaalle.

Pakohuoneista ulkoilmassa Mustaparran aarre on pelattavissa Suomeksi  ja Englanniksi. Kadonnut runonlaulaja vain Suomeksi.

Pelien suositeltu ryhmäkoko on 3-6 pelaajaa.

Pakopeli sopii myös tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi. Kysy lisää:  varaukset (at) seikkailupuistohuippu.fi

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa