Seikkailupuisto Huipun yläköysiradoilla tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa. Kaikki seikkailuradat päättyvät huimaan loppuliukuun, joista pisin on yli satametrinen. Huippu-elämys huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn. Tule yläilmoihin ylittämään itsesi! 

Varaa seikkailu

Korkeimmalle pisimmälle hauskimmin!

Köysiradoilla jännitys kohoaa kun seikkailija nousee korkeammalle. Huipussa seikkailet korkeimmalla ja vaijeriliu'ut pisimmälle. Melkoisen vauhdikkaat liu'ut laskeutuvat pehmeälle patjalle.

nainen liukuu ja tuulettaa kalansilma 600x400

Liaani kouraan ja aa-i-oo

Hauskuus huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn. Uskallatko hypätä?

Eritasoisia ratoja

Huipussa on yhteensä yhdeksän seikkailurataa, kolme kallion huipulla ja viisi sen alla sekä lasten oma seikkailurata pikku-Huippu. Lisäksi on kaksi lyhyttä harjoitusrataa, joilla ohjaajamme opastavat tulijan kiipeilyvaljaiden ja jatkuvavarmisteisen turvajärjestelmän käyttöön.

Radat on jaettu vaikeusasteensa mukaan vihreisiin, sinisiin, punaisiin ja mustiin. Vihreä rata on helpoin ja musta vaativin.

Seikkailupäivä oli kaikkiaan onnistunut ja kaikki saivat liikuntaa ja aurinkoa!

Lue Kivaa tekemistä testiraportti Seikkailupuisto Huipusta.

Lue Outdoor familyn testiraportti Seikkailupuisto Huipusta.

Tietoa seikkailuradoista

Huipussa seikkailu sopii kaikille liikuntaesteettömille eikä vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. Emme kuitenkaan suosittele yläilmoissa seikkailua raskaana oleville.

Huipun radat on suuniteltu ensisijassa elämyksellisiksi. Niillä voi nauttia korkeuden tunnusta, ulkoilmassa reippailusta ja itsensä sekä mielenkiintoisten haasteiden voittamisesta. Jos selviät köysitikkaista, selviät myös tästä seikkailusta!

Koska Huipun puusta puuhun viritetyt seikkailuradat sijaitsevat vähintään kuuden metrin korkeudessa, alle 120-senttiset lapset pääsevät radoille vain aikuisen seurassa. Seikkailijoiden ehdoton minimipituusraja on 100 cm. Sitä pienempien jalat ja kädet eivät yllä askelmiin. Suosittelemme perheen pienimmille verkkoseikkailua, sillä mukaan pääsee heti kun pystyy kävelemään. 

Alle 13-vuotiaat tarvitsevat puistoon mukaansa aikuisen valvojan, ja 13−17-vuotiaat huoltajan kirjallisen luvan. Lisätietoa alaikäisistä seikkailijoista ja muita ohjeita Huippuun tulijalle.

Monelle Seikkailupuisto Huipun kävijälle ilmalento Tarzanin liaanilla on kohokohta. Se kirvoittaa naurut.

Kyyti Tarzanin liaanilla on monesta Huippu-seikkailun kohokohta.

Ohjeita Huippuun tulijalle

Seikkailupuisto Huipun ratojen esittely

Huipun Youtube-kanavan videot

Kuinka löydän perille Seikkailupuisto Huippuun?

Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa. Huipun sijainti kartalla ja tarkemmat saapumisohjeet.

Varaa seikkailu

Tervetuloa yläilmoihin! Meillä kaikki menee puihin!

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa