Syksyn pimeinä iltoina tunnelma latvuksissa on entistä jännittävämpi. Miltä tuntuu kiitää pimeän metsän halki vaijeriliu’un kyydissä? Millaista on minigolfata pimeässä? Entä verkkoseikkailu lyhtyjen valossa?

Tule kokemaan jo perinteeksi muodostunut erilainen seikkailuelämys Seikkailupuisto Huipussa!

Milloin

Lauantaina 30.9. seikkailunhaluiset pääsevät auringonlaskun jälkeen seikkailemaan köysiradoilla, verkoissa ja minigolfissa.

Huipun pimee seikkailu alkaa klo 19 ja jatkuu klo 22:een. Lipunmyynti suljetaan klo 20.

Ikäraja ja hinta

Pimeen köysiseikkailun alaikäraja on 13 vuotta. Pääsylippu yläköysiratoihin maksaa 28€ ja seikkailugolf lippu maksaa 11€. Seikkailupäivä lipulla pääsee molempiin aktiviteetteihin hinnalla 35€. Voit tuoda mukaan oman otsalampun tai vuokrata sellaisen lipunmyynnistä. Lampun vuokra on 4 €.

Pimeessä seikkailuminigolfissa on normaalit ikärajat. 

 

Varaukset

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa varata paikka etukäteen.

Varausehdot ja säävaraus

Saavuthan ajoissa. Varaukset ovat voimassa klo 19 asti. Sen jälkeen myymme lippuja puistoon tulijoille saapumisjärjestyksessä.

Jos myrskyää tai ukkostaa tai varauksia ei tule tarpeeksi, pimee seikkailu joudutaan peruuttamaan tai siirtämään. Pyrimme ilmoittamaan varanneille peruuntumisesta viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkamista. Tiedotamme siitä myös tapahtuman Facebook-sivulla.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa