Koe pomppuisat verkot, joita yhdistävät kulkureitit 10 metrin korkeudessa. Alueella on erikokoisia palloja, joilla voi telmiä vapaasti ilman turvavaljaita, sillä turvallisuuden takaa turvaverkko.

SOPII PERHEEN PIENIMMILLE

Verkkoseikkailuun ei ole pituusrajoja. Mukaan pääsee heti kun osaa kävellä. Alle 5-vuotiaan mukana verkoilla tulee kuitenkin olla aikuinen.

ei pituusrajaa smallaeiti ja pikkulapsi small

Vähintään viisivuotiaan lapsen vanhemmat voivat halutessaan pysyä maankamaralla. Alle 13-vuotiaat tarvitsevat mukaansa aikuisen valvojan. 13 vuotta täyttäneet saavat seikkailla omin päin, mutta alle 18-vuotiaan on näytettävä Huipun lipunmyynnissä huoltajan kirjallinen lupa. Linkistä saa ladattua lupalomakkeen, mutta myös vapaamuotoinen huoltajan allekirjoittama lupa kelpaa.

Verkkopuiston vieressä on terassi, jolta aikuinen voi halutessaan seurata lasten toimia.

rento meininki terassilla

SEIKKAILULEIKKIKENTTÄ YLÄILMOISSA

Verkkoseikkailussa ei tarvita kiipeilyvarusteita, sillä turvallisuudesta vastaa turvaverkko. Seikkailun alussa Huipun seikkailuohjaaja kertoo pelisäännöt, minkä jälkeen seikkailu voi alkaa! Seikkailuohjaaja valvoo toimintaa ja auttaa tarvittaessa.

dsc09665 verkkoseikkailun sisaankaynti

pallomeri ylhaeaeltae alas

KIVAA TEKEMISTÄ 

Lue Kivan tekemisen testiraportti verkkoseikkailusta. 

MUUTA TIETOA

Verkkoseikkailuun kannattaa varata aikaa 1-2 tuntia. Seikkailla voi sulkemisaikaan asti, jos verkkoseikkailussa ei ole ruuhkaa. Ruuhka-aikoina joudumme rajoittamaan seikkailun keston kahteen tuntiin.

Verkkoseikkailun lipunmyynti sulkeutuu kaksi tuntia ennen puiston sulkeutumista.

vauhdikasta menoa 2 large

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu