nyt hintaan 30 euroa (norm. 52 euroa) per seikkailija.

Seikkailupäivä sisältää:

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailuminigolfelämys

Seikkailuelämys minigolfissa

Verkkoseikkailuelämys

Verkkoseikkailuelämys

Megaliuku

Megaliuku

Verkkoseikkailuelämys

Tarzan-hyppy

Pitkät vaijeriliu'ut

Pitkät vaijeriliu'ut

Seikkailupäivä on päivälippu, eli voimassa aloitusajankohdasta sulkemisaikaan. Voit seikkailla jokaisessa aktiviteettissa niin kauan ja niin monta kertaa kuin haluat - tietenkin pituusrajojemme ja aukioloajan puitteissa.

Tarjous on voimassa 10.8.2022 saakka.

Osta lippu etukäteen netistä

Osta

tai paikan päältä kioskilta. Kioskin aukioloajat.

Kenelle seikkailupäivä soveltuu?

Kenelle vaan normaalikuntoiselle ja vähintään 100-senttiselle. Tarzan-hyppyyn pääsevät kuitenkin vain yli 140-senttiset seikkailijat.

Tietoa seikkailuradoista

Tietoa seikkailuminigolfista

Tietoa verkkoseikkailusta

Seikkailua ei suositella raskaana oleville.

Huomioithan

Huipussa alle 13-vuotiaat tarvitsevat mukaansa aikuisen valvojan. Alle 120-senttisen lapsen kanssa valvojan on noustava köysiradoilla yläilmoihin, mutta isompien kohdalla riittää, että valvoja on maankamaralla.

13-17 vuotiaan, joka tulee seikkailemaan ilman täysi-ikäistä valvojaa, tarvitsee näyttää Huipun kassalla huoltajan kirjallinen lupa yläköysiradoilla seikkailuun.

Seikkailupäivän aktiviteettien aloitusajankohtia voi varata etukäteen. Otamme ilman varausta saapuvia aktiviteetteihin saapumisjärjestyksessä, mutta etenkin köysiseikkailussa saattaa kiireisenä päivänä joutua jonottamaan.

Huippu on huippu

"Lasten mielestä oli ihan parasta! Valjaiden pukemisessa oli tytöillä hämminkiä, mutta onneksi muutama tyttö henkilökunnasta tuli auttamaan nopeasti kun huomasivat että isillä oli yksin paljon autettavaa. Kiva päivä kaikilla."

"Hei, kiitos paljon Huippukokemuksesta! Olimme eilen viettämässä teillä Äitienpäivää (kiitos että äidit pääsivät ilmaiseksi sisään!) ja totesimme kotimatkalla kaikki kuin yhdestä suusta, että oli kivoin Äitienpäivä ikinä! Henkilökuntanne oli todella avuliasta, ystävällistä ja palveluhenkistä (kiitos kaikille!), joten me asiakkaat tunsimme itsemme varsin tervetulleiksi. Kaikkiin kysymyksiin löytyi heti vastaus. Radat olivat vaihtelevia, jännittäviä ja osa aika haasteellisiakin - itselläni meinasi mennä pupu pöksyyn heti ensimmäisellä rastilla kun alla oli vaan vaijeri ja tyhjyys, ja muutama köydenpätkä huojui edessä ilmassa, mutta siitäkin selvittiin ja itseluottamus kasvoi nopeasti taipaleen edetessä ja adrenaliinin kohistessa. Oltiin kyllä jälkeenpäin tosi ylpeitä itsestämme! Tullaan varmasti uudelleenkin nyt kun tiedetään paremmin millaista tuo kiipeily oikein on. Ihan hirveästi en kyllä parannuskohteita nyt edes keksi... En huomannut tarkistaa, onko alueella missään asiakas-wc:tä, mutta jollei ole, niin jokin bajamaja-tyyppinen ratkaisu olisi varmaan hyvä olla? Kiitos vielä kerran Elämyksestä, ja mainiota kautta koko Huippu-tiimille! Nähdään taas!"

Rata oli niin kiva että se loppui liian aikaisin. Golfrata saisi olla pidempikin🙂

llt fungerar bra! Super att personalen också talar svenska, då det är några klassgrupper som inte förstår finska.

Myönteinen kokemus. Lapsenlapsi seikkaili köysiradoilla ja me isovanhemmat tarkailimme alhaalla. Muutama penkki jossa voisi istua olisi mukava.

Tarjouksen ehdot

Seikkailupäivälippu oikeuttaa seuraaviin aktiviteetteihin yhden päivän aikana:

  • seikkailu köysiradoilla
  • seikkailu upouudessa verkkopuistossa
  • seikkailuminigolf

Seikkailupäivälippu on päivälippu, eli voimassa aloitusajankohdasta puiston sulkemisaikaan saakka. Aktivitettien määrää ei ole rajoitettu. Esimerkiksi seikkailuminigolfia voi pelata niin monta kierrosta kuin aukioloaikojen puitteissa ehtii.

Seikkailuelämys köysiradoille sisältää valjaat, kypärän ja alkukoulutuksen. Seikkailijoilta vaaditaan hanskat. Voit tuoda omat tai ostaa kioskilta.

Seikkailuelämys minigolfissa sisältää mailan, pallon ja tuloskortin sekä pelaamisen Huipun seikkailuminigolfissa.

Etukäteen ostettu digitaalinen lippu on käytettävissä kahden vuoden aikana ostohetkestä. Lipun voi käyttää seikkailupuisto Huipun normaaleina aukioloaikoina.

Lipun sisältämät aktiviteetit tulee käyttää saman päivän aikana. Lipusta ei anneta rahaa takaisin.

Hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (hanskat on ostettava erikseen tai voi tuoda omat) sekä perehdytys.

Nouse arjen yläpuolelle!