Huippus biljett priser under sesongen 2023

Dagsbiljetter

Äventyrsdag

35 €

(studerande) Äventyrsdag

30 €

Övervakare som stannar på marken 

0 €

Gemensam biljett för vuxen och barn under 7år

Småbarnsdag

20 €

Äventyrsdagen innehåller äventyr på Huippus höghöjdsbanor enligt längdrestriktionerna, nätparken, äventyrsgolfen och våra virtuellt stödda rymningsspel. Med biljetten kan man också betala en persons inträde till utomhus rymningsspelen, men spelet måste bokas i förhand. Äventyrsdag biljettens åldersgräns är 7 år.

Småbarnsdagsbiljetten är en gemensam dagsbiljett för en vuxen och ett barn under 7 år. Med småbarnsbiljetten får du tillgång till Huippus höghöjdsbanor enligt längdgränserna, lilla Huippu, nätäventyret, megarutschkanan och äventyrsminigolf. De flesta aktiviteter kräver att en vuxen följer med barnet i aktiviteten. 

Äventyrsdagsbiljetten och småbarnsdagsbiljetten är giltiga från ankomst till parkens stängningstid. Man får lämna området under äventyret.

Vid användning av banorna är skor och handskar obligatoriska. Du kan ta med dig egna handskar eller köpa dem i parken för 4 euro/par.

En 13-17-åring som kommer på ett äventyr utan en vuxen handledare måste visa vårdnadshavarens skriftliga tillstånd vid biljettförsäljningen för att få klättra på höghöjdsbanorna.

Studie-rabatten kräver uppvisning av ett giltigt studiekort för Huippus biljettförsäljning.

Höghöjdsbanorna

Inträdesbiljett

28 €

Studiebiljett

25 €

Handskar

4 €

Övervakare som stannar på marken 

0 €

Inträdesbiljetten innehåller äventyr på Huippus höghöjdsbanor enligt längdrestriktionerna, klättrings utrustningen (förutom handskarna), introduktion och övning, klättring på Huippus höghöjdsbanor samt äventyr i Huippus nya nätpark. BIljetten ger rätt till att använda banorna under parkens öppettider. Man får inte lämna parken med klätringsutrustningen under äventyret. Biljettens giltighet tar slut då man lämnar in utrustningen. Åldersgräns: 7 år.

Tillträde till Huippus tomt är gratis.

På banorna är handskar och skor oblikatoriska. Du kan ta med dig egna handskar eller köpa från parken.

En 13-17-åring som kommer på ett äventyr utan en vuxen handledare måste visa vårdnadshavarens skriftliga tillstånd vid biljettförsäljningen för att få klättra på höghöjdsbanorna.

Studie-rabatten kräver uppvisning av ett giltigt studiekort för Huippus biljettförsäljning.

Äventyrsminigolf

Vuxna och 12 år+

11 €

Barn under 12 år

7 €

Barn under 5 år med en vuxen 

0 €

Äventyrsminigolf inkluderar en runda minigolf samt spelutrustningen (boll, klubba och poengtavla). Under 5 år gamla barn slipper och spela gratis med en vuxen.

Rymningsspel utomhus

Inträdesbiljett (3-6 spelare per spel) 

25 € / spelare

Rymningspelsbiljetten inkluderar ett flyktspel för en person i äventyrsparken Huippu. Med en biljett kan du spela antingen ett escape room utomhus eller ett virtuellt stött rymnings-spel. Observera att ett escape room utomhus alltid måste bokas i förväg. I båda speltyperna är det minsta antalet spelare tre personer.

 

 Betalningssätt

 • Bank- och kreditkort: VISA, VISA electron, V Pay, Mastercard, Maestro
 • kontanter
 • MobilePay
 • kortbetalning i förhand via Huippus boknings system
 • Smartum idrottssedel samt idrotts- och kultursedel
 • Smartum Mobilbetalning
 • EPassi
 • Eazybreak
 • Edenred Mobilbetalning
 • Gift4You-gåvokort ”Toiminta- ja seikkailuelämys kahdelle”
 • Elämyslahjat-gåvokort

Be om ett erbjudande

Planerar du en rekreationsdag eller TYKY/TYHY-dagar för ditt företag eller förening? Öka, återuppliva och bygga laganda, belöna din personal eller uppmuntra ditt team till topp-prestationer. På Huippu kan du organisera en lite annorlunda lag-, rekreations-, tyhy- eller tykydag eller uppfriska er inför ett möte eller seminarium. Tillsammans med måltider och andra aktiviteter kan vi bygga ett arbetstrivselpaket som räcker även hela dagen.

eller fråga oss mera: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa