I äventyrsparken Huippu kan du balansera på repbanorna, krypa i tunnlar, klättra genom nät och gå på svängbroar på 4-18 meters höjd. Alla äventyrsbanor avslutas med en enorm linbana, varav den längsta är mer än hundra meter lång. Toppupplevelsen kulminerar i ett Tarzan-hopp som kittlar i botten av magen. Kom till topparna för att överträffa dig själv!

Boka ett äventyr

Högst Längst Roligast

På repbanorna höjs spänningen när äventyraren klättrar högre. Hos Huippu klättrar du högst och åkar de längsta linbanorna. De spännande linbanorna slutar med mjuka madrasser.

nainen liukuu ja tuulettaa kalansilma 600x400

Lianen med och aa-i-oo

Äventyret kulminerar i ett tarzan-hopp som kittlar i botten av magen. Vågar du hoppa?

Olika nivåers banor

Det finns totalt nio äventyrsspår i Huippu, tre på toppen av klippan och fem under den, samt barnens egen äventyrsbana pikku-Huippu. Dessutom finns två korta utbildningar där våra instruktörer guidar nyanlända i användningen av klätterselen och det kontinuerliga säkerhetssystemet

Banorna är indelade i grönt, blått, rött och svart efter deras svårighetsgrad. Den gröna banan är den enklaste och den svarta banan är den mest krävande.

Äventyrsdagen var på alla sätt lyckad och alla fick både sol och idrott!

Läs "Kivaa tekemistä" gruppens testraport av Huippu.

Läs Outdoor familys testraport av Huippu.

Information om banorna

Äventyret på Huippu passar alla personer utan fysiska funktionsnedsättningar och kräver ingen tidigare klättererfarenhet. Vi rekommenderar dock inte äventyret för gravida kvinnor

Banorna på Huippu är i första hand designade för att vara upplevelserika. På dem kan du njuta av utsikterna, vara aktiv i friluften och övervinna dig själv samt få nya intressanta utmaningar. Om du kan överleva repstegen kan du också överleva detta äventyr! 

Eftersom Huippus äventyrsbanor ligger på en höjd av minst fyra meter, kan barn under 120 cm endast komma åt spåren i sällskap av en vuxen. Den absoluta lägsta höjdgränsen för äventyrare är 100 cm. Ben och armar på barn som är mindre än så kan inte nå trappstegen. Vi rekommenderar ett netäventyr för de yngsta i familjen, eftersom du kan vara med så fort du kan gå.

Barn under 13 år måste åtföljas till parken av en vuxen handledare och barn mellan 13 och 17 år behöver en vårdnadshavares skriftliga tillstånd. Mer information om minderåriga äventyrare och andra instruktioner för de som kommer till Huippu.

Monelle Seikkailupuisto Huipun kävijälle ilmalento Tarzanin liaanilla on kohokohta. Se kirvoittaa naurut.

En tur på Tarzans lian är bland många höjdpunkten i Huippu-äventyret.

Instruktioner för Huippus besökare

Information om Huippus höghöjdsbanor

Huippus Youtube- kanal 

Hur hittar du fram till äventyrspark Huippu?

Äventyrsparken Huippu ligger i Esbo i Albergas idrottspark. Huippus läge på kartan och nogrannare ankomst instruktioner.

Boka ett äventyr

Välkommen till topparna! Här klättrar alla!

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa