Seikkailuja latvuksissa, verkoilla tai viheriöllä

Synttärit tulossa? Oman lapsen synttärit kuuluvat ehdottomasti vuoden kohokohtiin, mutta joskus tuntuu siltä, että aika ei tahdo riittää synttärijuhlien järjestämiseen. Anna meidän auttaa! Järkkäämme yhdessä muutamassa minuutissa Huippu-synttärit.  Huippu-synttäreillä lapsia odottaa jännittävä seikkailu yläilmoissa, verkkopuistossa tai kierros seikkailuminigolfia, yhteiset onnistumisen elämykset ja maistuvat tarjoilut. Sinä voit keskittyä nauttimaan juhlasta ja lasten iloittelusta latvuksissa. 

Synttäriteltassa tarjoilut odottavat havumetsäviidakon ja viheriön sankareita

Pystytämme Huippu-synttäreitä varten aina synttäriteltan, jossa vieraita odottaa katettu pöytä sekä ilmapallokoristelu. Voit tuoda telttaan omat eväät tai valita jonkin valmiista tarjoilupaketeista.

Huipussa edetään puusta puuhun erilaisia siltoja ja tunneleita pitkin.

Kuinka kauan Huipun seikkailusynttärit kestävät?

Huippu-synttäreihin kannattaa varata noin 2,5 tuntia aikaa puistoon saapumisesta ruokailun päättymiseen. Verkkoseikkailuun tai seikkailuminigolfiin riittää 1,5 tuntia.

Esimerkkiaikataulu, kun noustaan latvuksiin:

saapuminen ja alkuopastus klo 14.00−14.30
seikkailu yläilmoissa  klo 14.30−16.00
varusteiden palautus klo 16.00
ruokailu teltassa ja kotiin lähtö klo 16.00−16.30

Mitä seikkailusynttäripakettiin kuuluu?

Seikkailupuisto huipun ynttaripoyta katettuna. Pöydässä on valkoinen liina, lautaset,mukeissa mehua, servietit, perunalastuja ja karkkeja.

Varaa synttärit

Halutessasi hoidamme synttäritarjoilut puolestasi

Huipun synttäriseikkailun kruunaa yhteinen herkuttelu synttäriteltassa. Telttaan voi tuoda omat eväät tai valita valmiin tarjoilupaketin.

Naposteltavat herkut -paketti

Naposteltavat herkut -paketti sisältää irtokarkkeja, perunalastuja ja mehua.

Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti

Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti sisältää irtokarkkeja, perunalastuja ja mehua sekä Huippu-synttärijäätelön.

Erityisruokavaliot

Paketit ovat laktoosittomia, ja ne saa ilman lisämaksua myös gluteenittomina. Jos tahdot tarjoilupaketin gluteenittomana tai erityisruokavalioilla, ilmoita siitä varauksen yhteydessä tai vähintään kaksi vuorokautta ennen tilaisuutta sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kaikki naposteltavat saattavat sisältää pieniä määriä pähkinää.

Seikkailupuisto Huipun synttärijäätelö, jonka päällä on suklaakastiketta ja karkkeja.

Synttäriseikkailijat tarvitsevat mukaansa aikuisen valvojan

Kun seikkailusynttäreillä noustaan latvuksiin, noudatamme seikkailusynttäreillä Huipun yleisiä pituusrajoja ja turvallisuusohjeita.

Riippumatta siitä, noustaanko synttäreillä latvuksiin vai pelataanko seikkailuminigolfia, synttärisankari ja vieraat tarvitsevat aina mukaansa ainakin yhden täysi-ikäisen valvojan. Hän vastaa siitä, että lapset noudattavat puiston pelisääntöjä ja seikkailuohjaajien antamia ohjeita. Valvoja pääsee puiston alueelle maksutta.

Minkäikäisille lapsille Huipun seikkailusynttärit sopivat?

Kun seikkailusynttäreillä noustaan latvuksiin, seikkailijoiden ehdoton vähimmäispituus on 110 senttiä. Lapset saavuttavat 110 sentin pituuden keskimäärin 6-vuotiaina. Jos osa lapsista on alle 120 sentin pituisia, täytyy yhden valvojan mennä lasten mukana seikkailuradoille.

Seikkailuminigolfissa ei ole tarkasti rajattua ikä- tai pituusrajaa. Saatavilla on erikokoisia mailoja.

Verkkoseikkailuun pääsee, kun osaa kävellä. Jos synttäriporukassa on alle 5-vuotiaita, niin vähintään yhden aikuisen täytyy mennä mukaan verkkopuistoon.

Seikkailusynttärien kulku

Huippuun tullessanne seikkailuohjaaja ottaa ryhmänne vastaan ja jakaa varusteet. Latvuksiin menijät saavat turvavaljaat ja kypärät ja seikkailugolfaajat mailat, pallot ja tuloskortit.

Jos ryhmä on menossa Huipun yläköysiradoille, puetaan kiipeilyvaljaat ohjaajan avustuksella, katsotaan yhdessä opastusvideo ja mennään harjoitusradalle. Siellä seikkailijat pääsevät käytännössä kokeilemaan varusteita. Sen jälkeen latvusseikkailu on valmis alkamaan! Harjoitusradan suoritettuaan lapset voivat seikkailla omaa pituuttaan vastaavilla radoilla noin 1,5 tunnin ajan.

Latvusseikkailun tai seikkailuminigolfkierroksen jälkeen synttäriteltassa odottaa katettu pöytä ja herkut varauksen mukaan. Synttäriteltta on juhlijoiden käytössä yhteensä tunnin.

Seikkailusynttäreillä kuljetaan kiipeilyvajaiden varassa yläilmoissa puusta puuhun.

Huippu-synttärien hinta

Seikkailusynttärit latvuksissa

  • Huippu-synttärit ja omat eväät 25 €/ lapsi
  • Huippu-synttärit ja Naposteltavat herkut -paketti 30 €/ lapsi
  • Huippu-synttärit ja Naposteltavaa ja jäätelöä -paketti 32 €/ lapsi

Synttärijuhlijoiden vähimmäismäärä on kuusi sankari mukaan lukien ja latvussynttärien vähimmäishinta 138 euroa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Seikkailusynttärit minigolfissa

  • Seikkailusynttärit ja omat eväät 11 €/ lapsi
  • Seikkailusynttärit ja Naposteltavat herkut -paketti 16 €/ lapsi
  • Seikkailusynttärit ja Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti 18 €/ lapsi

Synttärijuhlijoiden vähimmäismäärä on kuusi sankari mukaan lukien ja minigolfsynttärien vähimmäishinta 66 euroa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Seikkailusynttärit verkoissa

  • Seikkailusynttärit ja omat eväät 15 €/ lapsi
  • Seikkailusynttärit ja Naposteltavat herkut -paketti 20 €/ lapsi
  • Seikkailusynttärit ja Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti 22 €/ lapsi

Synttärijuhlijoiden vähimmäismäärä on kuusi sankari mukaan lukien ja verkkosynttärien vähimmäishinta 90 euroa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Varaukset ja tiedustelut: Huipun varausjärjestelmän kautta voi netissä varata korkeintaan 10 lapsen synttärit. Jos synttäriporukka on suurempi, ota yhteyttä mailitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Varaa synttärit

Lisätietoa Huipun yläköysiradoilla seikkailemisesta

Lisätietoa Huipun seikkailuminigolfista

Toimitus- ja peruutusehdot

Huipun synttäripaketin voi varata vähintään kuudelle juhlijalle sankari mukaan lukien.

Pyydämme vahvistamaan juhlijoiden lukumäärän viimeistään viisi arkipäivää ennen sovittua synttärien ajankohtaa. Laskutusperusteena on viisi arkipäivää ennen sovittua synttäripäivää vahvistettu juhlijoiden lukumäärä.

Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viisi arkipäivää ennen sovittua päivää.

pojat 6v kyparat paassa kaulakkain3

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu